Flislegger Trondheim

Flislegging i Trondheim

Vi er alle opptatte av å ha det fint rundt oss. Når vi endelig kommer hjem fra jobb og forhåpentligvis kan slenge beina på bordet, ønsker vi at vår bolig skal være mer eller mindre perfekt. Du har kanskje tenkt på at det snart er på tide å oppdragere hjemmet? Legging av fliser er én av mange ting man kan gjøre for at boligen skal bli enda finere. Men hva må man egentlig tenke på før man setter i gang?

Finn den rette til jobben

For å oppnå et godt resultat er det viktig å finne den rette til jobben. Du vil ha en du kan stole på, en som skjønner ditt behov og en som overholder avtalen dere lager. Det er mange å velge mellom, så her er det viktig å undersøke nøye før man tar valget. En som kan faget, ser ting du ikke har tenkt på eller var klar over. Det er for eksempel viktig å tenke på underlaget og hva flisene faktisk skal tåle. Når det kommer til vegger er det viktig at flisene tåler mye vekt – på badet er det jo mye som skal henge på disse veggene. Hvis flisene skal være utendørs, må de tåle det norske klimaet. Slike ting kan fagfolk, og de passer på at du blir fornøyd med resultatet.

Få hjelp til å velge ut fliser

Fliser kan ikke byttes ut på samme måte som man bytter lamper, håndklær eller gardiner. Fliser skal man ha en stund. Derfor må man tenke nøye på hva slags fliser man vil ha. Det viktigste er å tenke på at dette er fliser du vil kunne være fornøyd med i lang tid fremover. Mange mener at det kan være lurt å tenke litt «kjedelig» når man skal velge flis til for eksempel badet. Dette med tanke på salg. Er du derimot sikker på at du skal ha boligen din i svært lang tid fremover, har du kanskje lyst på fliser som forteller verden at «her bor akkurat du og dette er din unike smak». Tenk derfor på om det er sannsynlig at du skal selge, og eventuelt når du ser for deg at dette blir. Ulike fliser har selvfølgelig ulik pris. Derfor kan det være lurt å ha gjort seg opp en tanke om hvor mye man ønsker å bruke totalt, og hvor mye man skal legge i selve flisene.

Pris er viktig

et er slik at alle har et budsjett, enten man har skrevet det ned eller bare tenkt på det. Derfor bør du alltid sammenligne på pris, og være sikker på at du ikke betaler for mye. Når det er sagt, så er det også viktig å betale nok til at man kan være fornøyd med valgene man tok i lang tid. Noen velger å legge flisene selv, men skal man være sikker på et godt resultat bør man leie inn hjelp. Det er jo «dessverre» slik at noen av oss er født med et ekstra sett med tomler.

Flislegging av bad

Den største delen av badet – altså det som gir oss størsteparten av helhetsinntrykket er trolig flisene. Mange ønsker seg fliser både på gulv og vegger. Ved å ha én type gulvfliser og en annen type veggfliser, vil badet kunne bli helt unik. Her har du mange mulighet for å sette ditt særpreg på et av de viktigste rommene i boligen din. La oss være ærlige: Vi bruker mye tid på badet og det er viktig at det er fint rundt oss. Har du tenkt på hvilke farger du vil ha og størrelsene på flisene? Hvis ikke: Begynn å tenk på det nå. Klikk her for å lese mer om oppussing av bad.

Flislegging av kjøkken

Lite er så viktig som at kjøkkenet ser perfekt ut. Det skal være delikat – det er jo her vi lager maten vår. For en som bruker mye tid på kjøkkenet, er det kanskje ekstra viktig at kjøkkenet er nytt, fint og egnet for å lage mye god mat. Mange kjøkken skiller seg ut, nettopp fordi flisene over, for eksempel kjøkkenbenken, sier noe om hvem som bor her. Vil du ha et slags mønster over kjøkkenbenken? Du har mange muligheter.

Flislegging av gulv

Nytt gulv på bad, på kjøkken eller kanskje i gangen? Fliser kan gjøre susen. Da er det spesielt én ting mange tenker på: Skal jeg ha varme i gulvet? Spesielt på badet, er dette en sikker viner for mange av oss. For hvem er det vel egentlig som synes det frister å gå inn på badet om morgenen hvis det er kaldt der inne? Svært få. 

Få tilbud

Heldigvis er det mange i Trondheim som kan hjelpe til hvis du vil legge fliser. Slik at du slipper å gjøre det selv. Et profesjonelt resultat er noe de fleste av oss ønsker. Den store fordelen med fliser, er at overflaten er så og si vedlikeholdsfri og det er noe som har god varighet. Altså kommer du til å ha flisene lenge. I Trondheim og Omegn er det mange flinke folk, som er klare for et nytt oppdrag. Da gjenstår det bare å finne ut hvem du vil bruke for å få jobben gjort!

Tilbud:

Privatperson / bedrift?

Område

Tjeneste:

Tilbud